Telefoonnummer

+ 040 600 8081

E-mail

[email protected]

Openingstijden

Ma-Za: 10.00 - 20.00

Wij bieden al meer dan 6 jaar eersteklas haar-, schoonheids-, verzorgings- en esthetische behandelingen op onze toonaangevende locatie in Marble Arch.

Onze Islington Laser Clinics helpen letterlijk duizenden mannen en vrouwen pijnloos om een ​​gladdere, haarvrije huid te krijgen.

Onze spa’s in Piccadilly, Marble Arch en Liverpool zijn de perfecte locaties om te bezoeken voor serieuze ontspanning en verwennerij. Op al onze locaties hebben onze hoogopgeleide stylisten, schoonheidstherapeuten en esthetische technici elk jarenlange ervaring in hun vakgebied en kunnen ze echt worden beschouwd als experts in de sector.

Onze Marble Arch-locatie staat bekend om onze Russian Remy Hair Extensions, door Nuit Magazine uitgeroepen tot de beste hair extensions-salon in Londen, Beauty and Melody is de bestemming voor prachtige vloeiende lokken voor vele beroemdheden, waaronder Made In Chelsea’s Cheska Hull, Sarah Harding, Aisleyne Horgan-Wallace en Olga Kurylenko.

We bieden ook Davines & L’Oreal Haarkleuring, Precisie Knippen, OPI Manicures en Pedicures, inclusief langdurige OPI Gel, Dr Obagi, Caci en Environ gezichtsbehandelingen, harsen, LPG & Universal Contour Body Sculpting behandelingen, wenkbrauw- en wimperbehandelingen en nog veel meer van de beste kwaliteit en de nieuwste haar- en schoonheidsbehandelingen die vandaag beschikbaar zijn.

Ons team van artsen ter plaatse, beschikbaar op onze Marble Arch- en Picadilly-locaties, biedt een breed scala van de allernieuwste esthetische behandelingen tegen veroudering, waaronder Botox, huidvullers en PRP-therapie (ook bekend als Vampire Therapy).

Boek vandaag nog een gratis consult en ontdek hoe u de klok kunt terugdraaien!

“We zijn een warme, vriendelijke salongroep die enkele van de beste haar-, schoonheids- en esthetische behandelingen in de stad biedt. Ons team is trots op het leveren van de hoogste technische vaardigheden en geweldige klantenservice bij elk bezoek. Loop gerust eens binnen voor een consult – we kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Beauty and Melody.”