Telefoonnummer

+ 040 600 8081

E-mail

[email protected]

Openingstijden

Ma-Za: 10.00 - 20.00

Bodysculpting is een revolutionair afslanksysteem dat 8 verschillende programma’s biedt om jou te helpen bij het bereiken van jouw ideale lichaam. Of je nu wilt afslanken, cellulitis wilt aanpakken, vetophopingen wilt verminderen, je huid wilt verstevigen of lymfedrainage nodig hebt, bodysculpting heeft het allemaal.

individueel programma op maat

Het unieke van bodysculpting is dat voor elke cliënt een individueel programma kan worden samengesteld. In plaats van eindeloze uren in de sportschool door te brengen, neemt onze geavanceerde apparatuur het werk voor jou over. Met het equivalent van 800 sit-ups en 1200 dijbeen spieroefeningen per sessie, wordt afslanken sneller en effectiever dan ooit tevoren.

geavanceerde technologie

Onze geavanceerde apparatuur maakt gebruik van verschillende instelbare golven om elke spiervezel in je lichaam te activeren. Door dit proces worden niet alleen de snelle suikers in je lichaam verbrand, maar ook het opgeslagen vet. Dit zorgt voor een snellere en effectievere manier van afslanken en huidverbetering.

Tip: Hét afslanksysteem – Bodysculpting

vier fasen van behandeling

Elke behandeling bij bodysculpting bestaat uit vier fasen. In de eerste drie fasen worden de spiervezels geactiveerd, terwijl de laatste fase lymfedrainage omvat om je lichaam te helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. We raden aan om 1 à 2 behandelingen per week te ondergaan in een kuurverband van 10 behandelingen. Het beste van alles is dat elke behandeling nog 48 uur doorwerkt, zelfs nadat je de studio hebt verlaten.

combineer voor maximale resultaten

Om nog snellere resultaten te behalen, kunnen de behandelingen bij bodysculpting worden gecombineerd met onze Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren. Dit zijn de meest gevraagde behandelingen na een cavitatie- of cryobehandeling, omdat ze helpen om meer en sneller resultaat te behalen.

bereik jouw ideale lichaam met bodysculpting

Met bodysculpting heb je de sleutel tot het bereiken van jouw ideale lichaam binnen handbereik. Of je nu wat extra kilo’s kwijt wilt, cellulitis wilt verminderen of je huid wilt verstevigen, bodysculpting biedt de oplossing die je zoekt. Met onze individueel samengestelde programma’s en geavanceerde technologie ben je verzekerd van snelle en effectieve resultaten. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een betere versie van jezelf!

Aanbevolen artikelen