VERJONG JE GEZICHT MET IJSBLOKJES!

Ijs therapie oftewel ‘Skin icing’ is een techniek dat veel wordt toegepast door Koreaanse vrouwen, die bekend staan om hun strikte skincare routine. Tegenwoordig bieden veel beautysalons in Nederland ook Skin-icing aan, maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf met ijsklontjes aan de slag!

EEN MOOIE HUID MET IJSKLONTJES.

Waarom deze methode zo goed werkt? Ijs zorgt ervoor dat bloedvaatjes in de huid gaan samentrekken. Het lichaam reageert hierop door een grotere stroom warm bloed naar dit gebied te sturen. Het resultaat? Een huid met een mooie natuurlijke uitstraling! Het zorgt o.a. ook voor:

  • Het stimuleren van de bloedstroom om te helpen bij het verjongen van de huid.
  • Ijstherapie laat je huid samentrekken, hierdoor wordt je huid steviger en wordt het proces van huidveroudering vertraagt.
  • Het vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, donkere kringen en littekens veroorzaakt door acne.
  • Je poriën worden kleiner en het voorkomt mee-eters en ouderdomsvlekken. 

HOE GEBRUIK JE DE IJSKLONTJES?

Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd en make-up vrij is. Denk eraan dat je ijsklontjes nooit rechtstreeks op je huid kan gebruiken, dit kan huidirritaties of brandwonden veroorzaken. Wikkel daarom altijd een katoenen doekje om het ijs heen. Masseer  met cirkelvormige bewegingen één tot drie minuutjes zachtjes over je gezicht. Gebruik voor het gebied rondom je ogen zachtere bewegingen. Breng hierna een goede voedende moisturizer aan.

Niet geschikt voor.. mensen met gevoelige of gesprongen haarvaatjes in huid! 

-xxx-

 

 

13 gedachten over “VERJONG JE GEZICHT MET IJSBLOKJES!

  1. geweldig idee ! dat soort trucjes zijn echt mijn ding, ik ga het vanavond eens proberen. Ik hoef mijn huid niet make-up vrij te maken, want dat gebruik ik nooit. Maar een opkikkertje kan mijn huid wel gebruiken!

  2. Ik heb dit een tijdje terug gedaan en merkte vooral rondom m’n ogen een groot verschil! Nu, mijn huid ziet er van nature nu best goed uit, dus een écht effect zien bij mij was moeilijk, maar toch ..

  3. Altijd het proberen waard, dit soort dingen! Ik geloof dat dit op je wallen ook goed werkt toch? Thanks voor de tip. Vast ook heel lekker om te doen met warm weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *