TIP: MOEDERDAG SHOPPEN BIJ LUCARDI

Het is bijna weer zo ver: Moederdag. De dag dat we allemaal onze moeders even in het zonnetje zetten en gewoon even stil staan bij het feit hoe belangrijk ze voor ons zijn. Voor mijn dochter Rishaya is het eigenlijk altijd Moederdag, ze komt altijd thuis met prachtige tekeningen en zelf geplukte bloemen. ‘’Voor jou mama, ik vind jou lief’’ zegt ze dan. Een heerlijk smeltmomentje, ze vertelt dan met trots en enthousiasme wat ze gemaakt heeft. Ik vraag mij stiekem nu al af wat Rishaya heeft gemaakt voor Moederdag. Van Lucardi mocht ik alvast een mooi cadeau uitkiezen die ik vandaag deel als Moederdag tip. Want welke vrouw wordt nou niet blij van sieraden?

 

‘’BECAUSE THE LOVE BETWEEN MOTHER & DAUGHTER IS FOREVER’’
Rishaya mocht van mij een mooi cadeautje uitkiezen, ze koos voor de Friends Forever armbandjes. Ze zijn gemaakt van leer en het leuke aan deze armbandjes is dat je ze kunt laten graveren. Zo kun je samen met iemand die veel voor je betekent een armbandje personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je initialen erop graveren of een tekst die verteld wie jullie van elkaar zijn. De armbandjes zijn ook leuk als moeder dochter sieraad, want zoals Rishaya zegt: ”Je bent toch mijn mam en best friend!”

 


GOLDPLATED NOUVEAU VINTAGE CADEAU SET
Naast de Friends Forever armbandjes koos ik voor de prachtige cadeau set met Nouveau Vintage sieraden en horloge. De set bestaat uit goldplated oorknoppen en ketting met en een horloge. De oorknoppen en ketting zijn bezet met prachtige witte zirkonia stenen en hebben de vorm van een bloem. Als je moeder houdt van een vintage stijl met een moderne touch dan is deze set zeker een aanrader!

MOEDERDAG VIEREN SAMEN MET LUCARDI
Elke moeder is natuurlijk anders en heeft een eigen smaak, daarom heeft Lucardi voor elke moeder de juiste sieraden. Bekijk hier de hele Moederdag folder. Neem ook een kijkje op de speciale Moederdag pagina. Je vindt hier o.a. tips om de ringmaat van jouw moeder te achterhalen, hoe je een gezellige high tea kunt verzorgen, maar ook hoe je lekkere en gezonde ontbijtjes voor de allerliefste mama maakt.
Je kunt Moederdag ook extra bijzonder maken door een moederdagkaartje te maken en direct kans te maken op een leuk weekendje weg samen met jou en je moeder. Meedoen is heel simpel: (je kunt alleen meedoen met deze via je mobiel) Kies een kaartje, geef aan waarom je moeder zo bijzonder is en stuur je kaartje in. Misschien win jij dan een leuk weekendje weg met je moeder! 

♥ Dit artikel bevat producten die gekregen zijn van een merk/bedrijf ter review

 

Reshma Girdhari

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *