MAYBEAUTY FACE GEL | DODE HUIDCELLEN VERWIJDEREN

Een schoner gezicht binnen seconden met de Fantastic Face Gel van May Beauty? Als beautyliefhebber ben ik constant op zoek naar producten die mijn huid kunnen verbeteren. Van May Beauty kreeg ik de vraag om hun Incredible Face Gel te testen en dat doe ik natuurlijk met plezier!
THE INCREDIBLE FACE GEL
The Incredible Face Gel van MayBeauty zorgt ervoor dat de oude (bovenste) laag van je huid op milde wijze wordt verwijderd. Doordat de dode huidcellen als het ware wordt weg geboend komt de frisse huidlaag daaronder tevoorschijn, zodat je huid er niet alleen weer fris en fruitig uit komt te zien, maar ook zo aanvoelt.
VOORDELEN
The Incredible Face Gel heeft een aantal voordelen en onderscheidt zich daardoor van een reguliere gezichtsreiniger.
    • Het verwijdert namelijk dode huidcellen, overtollig talg en olie,
    • het reinigt de poriën
    • en maakt je huid gladder en schoner.
PRIJS
The Incredible Face Gel is te koop in de webshop van Maybeauty. Hoe meer je er koopt, hoe goedkoper het wordt. Zo betaal je  €25,- voor 8 behandelingen en €41,- voor 16 behandelingen.
VERPAKKING
Als het om huidverzorging aan komt wil ik zo schoon en hygiënisch te werk gaan. Onnodig je huid vuil maken betekent natuurlijk weer nieuwe onzuiverheden en dat wil ik het liefst voorkomen. Daarom vind ik vooral de cupjes – verpakking van The incredible Face Gel erg prettig. Met één cupje kun je één keer je gezicht behandelen, waardoor er geen bacteriën aan te pas komen. Producten in flacons, daar was ik al fan van.. maar dit is natuurlijk helemaal fijn! Ook omdat je hierbij nooit te veel of te weinig kunt gebruiken.
AANBRENGEN
Ik dacht eerlijk gezegd dat de gel wat dik en plakkerig zou zijn, maar de gel is lekker dun maar niet te vloeibaar. Het laat zich gemakkelijk verdelen over de huid. Als je de gel aanbrengt merk je meteen dat er wat schilfertjes van je huid afkomt alsof mijn huid aan het vervellen was. Heel bizar. 

CONCLUSIE
Ik ben eigenlijk heel verbaasd en positief over het resultaat. Mijn huid voelt na gebruikt heel glad, schoon en zacht aan. Het is nog wel een beetje rood, maar niet trekkerig of droog. Het voelt een beetje alsof ik net een reinigingsbehandeling heb gehad bij de schoonheidsspecialist. Zeker een aanrader als je zo nu en dan behoefte hebt aan een diepe reiniging voor je huid.

(Sponsored)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *