JE FAVORIETE FOTO OP CANVAS | CANVASCOMPANY.NL

We hebben allemaal een favoriete foto, een foto die we graag zien, waar we trots op zijn of een foto van een bijzonder moment met bijvoorbeeld je grote liefde, met je allerbeste vriend of natuurlijk de kinderen. We maken allemaal bijzondere momenten mee die we willen koesteren. Je favoriete foto op canvas drukken is dan ook zeer geschikt als toffe eyecatcher op een mooie plek in huis. Zo kun je er elke dag naar kijken en herinnert worden aan een mooi en bijzonder moment.

Een aantal maanden geleden mocht ik van CanvasCompany een foto laten drukken op canvas. Als moeder van twee kinderen maak ik, al zeg ik het zelf.. ontiegelijk veel foto’s van mijn kinderen. Elk bijzonder mijlpaal wil ik zo goed vastleggen, als je moeder bent weet je dat dit soms niet gaat zoals je wilt. En als het je dan eigenlijk gelukt is om je kinderen (zonder fotograaf) schoon en lachend op de foto te krijgen dan wil je deze uiteraard een mooi plekje in huis geven.

 

CanvasCompany.nl

CanvasCompany is een overzichtelijke website waar je gemakkelijk en snel je favoriete foto op canvas kunt bestellen. Wanneer je een foto hebt uitgekozen krijg je te zien of de foto goed op maat is. Erg fijn, want soms verdwijnt een stuk van je foto aan de zijkant van het canvas. Nadat de bestelling geplaatst is, word je via de mail op de hoogte gehouden. En voor je het weet staat de postbode (binnen drie dagen en met een spoedbestelling al binnen 1 dag!)  voor de deur met een netjes verpakte canvas.

Ik ben erg tevreden met mijn foto op canvas. CanvasCompany maakt gebruik van warme en realistische kleuren waardoor je foto extra spreekt en opvalt. De canvas zelf is stevig, kan tegen een stootje (dat heb je met een actieve dreumes) en je kunt merken dat ze gemaakt zijn met liefde, passie en vakmanschap! 

 

CADEAUTIP!

Zondag 13 mei is het Moederdag, en elke moeder verdient een bijzonder cadeau.  Met een prachtige portret foto, een mooie vakantiefoto of een fotocollage op canvas verras je je moeder met een persoonlijk cadeau waar ze gegarandeerd blij mee is!

**gesponsord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *