FASHION | TREND: METALLIC

Metallic werd voor het eerst gespot in de zestiger jaren, je zag de stof toen voornamelijk verwerkt in tassen en jurken. In de jaren 90 maakte metallic een grootse comeback door stijliconen als Madonna en Blondie. Winter 2016/2017 zien we de metallic-achtige kledingstukken weer overal in winkel hangen. Metallic is dan ook een trend waar we geen genoeg van krijgen en blijft daarom ook maar terug komen op de catwalk. 

 

HOW TO WEAR?
Je kunt kiezen voor een casuele look door metallic te combineren met een basic item. Bijvoorbeeld een metallic top en een simpele jeans. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen om catchy metallic items te blenden met opvallende kleuren en gekleurde prints voor een stoere vrouwelijke look.
Vind je het lastig om metallic te combineren? Kies dan voor metallic zilver, de zilveren kleur past vrijwel bij iedere kleur en is dus hoogstwaarschijnlijk ook wel iets voor jou.

TIP!
Metallic accentueert! Probeer dus de nadruk op plekken te leggen die je wilt laten zien. Heb je bijvoorbeeld een smal bovenlichaam? Dan kan je een metallic blouse of top dragen om deze te laten schitteren. Is je bovenlichaam breder? Leg dan de nadruk op je onderlichaam door een metallic rok of broek te dragen.

Instagram | Facebook

Reshma Girdhari

One Comment

  1. Deze trend laat ik aan me voorbij gaan mbt mijn kleding, daar heb ik het figuur niet voor :p. Accenten in tasjes vind ik dan wel weer leuk! Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *