BIZARRE WENKBRAUWTRENDS VAN 2017

De vorm van je wenkbrauwen kunnen een aanwinst zijn voor je uiterlijk, zo kan het je gezichtsvorm flatteren, je gelaatstrekken in balans brengen, maar ook je ogen omlijsten. Je kunt kiezen voor dunne, volle of juist on-geëpileerde wenkbrauwen. 2017 stond ongetwijfeld in het teken van de gekke wenkbrauwen. De een na de ander wenkbrauw trend ging viral.

WAVE BROWS:

Of je het nou afschuwelijk , grappig of juist heel creatief vindt. De Wave Brow was een enorme trend op Instagram en daar kunnen we niet omheen. Beauty bloggers en tientallen andere mensen delen op Instagram hun mooiste creaties. De één is nog vreemder dan de ander. Zijn het wormen, slangen of toch golven? Neem het vooral niet te serieus: It’s just for FUN!

—————————————————————————————————-

BRAIDED BROWS:

Op het eerste gezicht lijkt het een onmogelijk priegelwerk. Want tja zeg nou zeg zelf, het is dan ook een behoorlijke klus – als het überhaupt mogelijk is – om de korte wenkbrauwhaartjes in te vlechten. De 17-jarige make-up artiest Eros Gomez is het brein achter deze bizarre gevlochten wenkbrauwentrend. Met een vaste hand en een beetje Photoshop kom je al heel ver. Is het geen creatie?

—————————————————————————————————-

FEATHER BROWS:

Het begon allemaal als een grapje door Stella Sironen. Ze plaatste een foto van haar bijzondere wenkbrauwen op Instagram. ”Ik begin een nieuwe wenkbrauwentrend, maak het alsjeblieft na en draag het iedere dag’’ aldus Stella. Voor ze het wist, had ze een echte trend gezet. Het ziet er lastig uit, maar als we beautybloggers moeten geloven valt het mee: Geef je wenkbrauwen in het midden een scheiding en smeer er een hoop vaseline over. Nou, ik sla over .. en jij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *